m

videokeman mp3

Wednesday, 14 December 2011

oyeah.!!!Goodbye School....l!! :')



okayyy 1,2,3 dush!,dush!,dush! kebabommmmmm!!!Hooreyyyyy.tepat jam pukul 5.20 petang  saya dah melepasi panggar sekola!^-^ okay hati saya kata  'wuuuuuuu terharunya beb'(yea.memang gembira bercampur sedih )last day gituh kan dan hari nie saya last paper saya BM1,hee.yeahhh lepas nie tiada lagi sekola,tiada lagi datang lewat*opss..;p,tiada lagi nama sekolah menengah buat saya,tiada lagi perhimpunan,tiada lagi lagu sekolah,tiada lagi tingkatan 6,tiada lagi guru sekolah,tiada lagi kelas 6A1,tiada lagi kawan-kawan sekolah..opssss itu sedih :'(( sebab pasnie semua jadi kenangan yang terindah wat saya sepanjang bersama diorang...


 'seyes memang  sedih sebenarnyaa'

macam-macam dugaan sepanjang saya masuk form 6 nieee...terutama nak last-last day sekolah...sebelum kita semua nak amik exam STPM  ,masalah SOP lah.masalah orng xsuka form6 lah,salah paham ,dan berlaku jugak masalah diakhir sekolah  :'( arghhhh macam-macam...


tapi kan.alhamdulilah semua dah lepass.fuhhhh lega sangat-sangat tau...harapp pasnie akan lebih baikk..:") apapon saya pastiiiii rindu 'PENSYARAH' kat sekola,DAN KAWAN-KAWAN yang sentiasa bersama saya semasa di tingkatan 6 .

    'Saya pasti akan rindu kawan2 dan pensyarah saya semua*yup,pasti*~

pelajar dan pensyarah tingkatan enam ^-^

pelajar kelas saya 6A1 ^-^
Diorang semua adalah kenangan terbaik :')
-> :( bila tengok ENTRY nih rasa sayu ja ,sebab semuanya sudah habis disini, dan yang pasti pahit&manis bersama adalah KENANGAN YANG TAKKAN mira lupakan.
apapon mira doakan DIORANG semua terbaik n berjaya pada masa akan^-^.Semoga kita semua masuk u sama-sama*kalau ada rezeki,insyallah....sayang korang semua *seyes tak tipuu :')


p/s:giler lama tak updateeee.....!!! ;p

23 comments:

mR.aSLaN said...

oo rara tingkatan 6 erk?
saya tak masuk tingkatan 6..
terus lompat tingkatan 7 jer..
hee~
btw moga2 dpt masuk U pilihan rara erk..

RARA IS BACK :-)

c'axoera said...

hahahahah congrats! but remember dear....long way to go still :)



http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/cabang-yang-tak-mungkin-tersimpul.html

HUDAJMAL said...

waaa.best nya dah tak sk. lpas ni boleh la abg lee min ho dtg meminang. haha

syieda ;) said...

ohh, form6 eyh? akak la ni eyh? syieda form6 gak. tahun depan upper6. whoaa! takut nih. huhu.

*lepas ni boleh la sambung degree plak. hope akak dpt u yg best best! :)

♛RaRa♛ said...

@mR.aSLaN :yup ting 6 ja..^-^ alehh tng 7..sempoii tuh..dak pandaii katakan terus lompattttt jauh .kita itu ja mampu :)

@c'axoera :thanks akk ingatkan saya,yup,betoi tuh,cikgu pon selalu kata cam tuh
:)

@HUDAJMAL:hahaha bestt jugak tapiii rindu lah...rasa nak skola balik nih T^T sbb pghabisan sekolah ari tuh mcm tak bper best :( hehe lee min ho..wuuuu. terkenyit mata akk ;) HAHA.blajar dulu na...pjalann maseh jauh lagi..byk lagi nk kna blajar :)

@syieda:a'ahh ...kalau cam tuh wat yg terbaik kay,xyah takut2 sgt..sbb nnti kena hadapi jgak..^-^ apapon doakan adk terbaik.caayalah.
*hee insyallah kalau ada rzeki..akk pon nk smbng kat mana2 yg best utk masa dpn akk :)

mR.aSLaN said...

hohoho kite dlu form 6 gak :-)
btw f6 kat mana erk?

syieda ;) said...

akak nak masuk u mana? :)

Firdaus said...

congratz! akhirnya bebas! bebas... untuk sementara :P

♛RaRa♛ said...

@mR.aSLaN :ya ker nieee.rara skola dgk ipoh...yg nama tuttt lokasi rahsia.HAHA

@syieda:akk teringin nak masuk UPM..antara u pilihan akk yg lain pon okay jgak,janji dapat smbung U mana2 pon da kira bsyukur :)

@ Firdaus:yiha..thanks huh,memang pon..xkan selamanya kot :( hihi

Botak said...

boleh dok goyang² kaki lepas ni., hahahaha..

♛RaRa♛ said...

@Botak:a'ah.HIHI..^-^ tapi lelama buhsan kalau duk goyang kaki :( nih pon dah tahap buhsan melampau..nak cari kja part time pasnii...

mR.aSLaN said...

kite dok epoh gak...kat anjung bercham:-D

SYAFIQAHSALEH said...

Nanti mesti rindu :D

♛RaRa♛ said...

@mR.aSLaN :ya ker,aterr sekampung ler kita,orang perak tapi saya duk kat ngan area mdn gopeng ;)

S@YAFIQAHSALEH :betoii tuhh ,kenangan nie.mana boleh lupa.. :')

mR.aSLaN said...

hahah tade ahh..
dok melaka hh
anjung bercham tu umah member
kekeke
ater dok melaka laaa:-)

sindarella-tyra said...

wohooo.da bebas!!!!! merdeka!! yang sedehnyer lepas ni kita pulak kena berperang sob sob...='(

♛RaRa♛ said...

@mR.aSLaN:ceittt.nipu ja bro nih,ingat orang kampung ler tadii.hihi ^-^

@sindarella tyra:yuhuuuuuuuu bebassss,tapi sementara ja ^^.byk g rintangan yg ada..hee yea ker.wat yg terbaikkk yeahhh.xmau sedih2.jangan menyerah sebelum bertempurrr...chaiyokkkkkkkkkkk..

->lepas daripada tuh,percayalah dek,mesti rindu gila kat sekola..T^T.*sedang merinduuu

Shannice said...

awk baya sy lah maksudnya sbb sy pun baru habis sekolah :)

♛RaRa♛ said...

HAHAK!Ya ker baru abis upper six gak ya? ^-^hee gengg~~

Nana Leina said...

best gila tngk kelas.. kelas A1? ada kelas akaun x??? kitaorang dlm satu kelas 30 lebih woo..sangat xpuas hti..dh mcm sardin.. pastu thun ni f6 yg bru msuk.. batch sya la paling ramai... hahaha.. siot ja.. kelas mungkin nxt year 5 kelas.. xbest langsung

♛RaRa♛ said...

Nana Leina:HIHI best2!!^-^,tapi last day sekola cam xbaper best.ada plak masalah n salah phm berlaku.:( hee dah lepas pon..apaponn more sweet than sour. semua memory dengan diorang adalah yang terbaik saya ada,biarpon ada yg kurang best tapi itu semua kenangan.sayang diorang semua lah^-^

->waahhh ramainyaaa.skola saya klas ada 3 klas ja.plajar klas saya 15 orng..hee kat sini xdea klas akaun ,tapi ada yg amik,belajar sendiri..hee.memula saya pon rasa mmng tak best sgt' ti lama2 ngam lah tuh...:)

Nana Leina said...

best gila sikit ja budak dlm satu kelas.. asal la sekolah kitaorg xrombak ja pecahkn lagi banyak.. senang..hahaha..

♛RaRa♛ said...

Hihi best ler jugak..~
^-^ sekolah awak ramai sangat.. mybe tak cukup guru?kelas lebih?tuh kot tak rombak..

-kitaorang lower six pon dulu mmng susah sangat nak ngam,ramai wat hal masing2(sebab masing xbaper kenai)lama2 okay lah daripda lower six*ketara sangat... :)
-Hee.apapon insyallah lelama okay lah tuh ,lebih2 g bila banyak aktiviti bersama nanti. :)