m

videokeman mp3

Thursday, 24 November 2011

Jari jemari saya mula menaippp..~



                                                    Jari-jemari saya yang comeiii..


okay mula!!dari kiri.psttttttttttttt.!dari kanan pstttttt!dari tengah psttttttttt!dan akhirrr sekali dekat muka yang sedang membaca screen  nih (*huh awak lahh!!!)okayy gotcha!!Pstttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!haha terlebih sudah.hee baru la harum kan?..... :) muehehe .


waaaa lamanya xupdateblog  :'( kesian blog saya nie,kan dah berhapak.berbau.bersawang lagiiii..hari ini jangan hairan kenapa saya disini okay?sebab tangan saya nie  tetap mengedik untuk menaip.....walaupon hati saya sudah kata jangan!"miera.tak mau miera,,, ingat study,study"dan jejari tangan saya kata"arghh pedulikan miera"..=='okay saya pon redha dan menurut kata jari-jemari saya niee..ewahhh hahahahaha,rupanya ada perasaan jugak jejari tangan saya nie=='wuu dasyat.dasyat :p


ehhh.hari nie kan nak citer penat sangatt,penat apa?penat exam,hee bukan apa penat nak perah otak dan menuliss..wuuu tadi kan saya baru abis  paper sejarah.yeah.alhamdulilah setakat nie 3 paper sudah lepass.lega sikit rasanya... :) huh.?soalan senang ke susah??wooo laras paper tahun niee  tinggi kot,ramai kata susah,saya pon rasa begitu, dengar citer ada cikgu sekolah lain pon akui agak susah*okay.doa-doa la graf tahun nie turun .>,< 'okayyy la malas pikir semua dah lepas kan. :) sekarang nie nak fokus kat beberapa  paper seterusnya.......seb baik lah dapat rehat seminggu untuk next paper.boleh ar release tension +study skit memandang jadual agak longgar :)


sebenarnya nak citer nie,hari tuh kan saya dapatt mimpii " jejaka handsomeee."meh saya kenaikan siapakah jejaka' handsome dan bertuah'yang telah  datang ke dalam mimpi saya tuh..orangnya ialah .jeng,jeng,jengggg..............




                                   opssss,itu versi patung lah yang betoii punya tuh dia.....




 

                    "yea!saya lah jejaka itu,yea sayee..*yea silalah tepuk tangan.HA~HA

 alololo.. dah laa encemm nomeii plak tuh .haishhh nie yang bertambah-tambah sukeee nih.ewahhh ;p



           Ehh,cup nak komen:saya tak sukee rambut dia waktu nie'nampak awww =='

opssss saya mimpi dia bawak signboard nihh"marry me'>,< okayyyy Happy gilerrr'rasa nak nanges gumbira,kasi nangess belian+mutiara kuar. .muehehe gataii nuhhh....acctly saya tak dea lahhh addictd sgt ngan korea nih..dulu form1 sampai form 3 yuppp saya akui....lagu k-pop.citer korea memang layan ,tapii lepas tuh dah tak daa sangat.sebab geng yang minat korea semua dah pindah sekolah bila form3 so, bila dah xdea gengg saya yang layan,saya setakat layan gituh2  jeh,xlah terlalu taksubbb daa..:)


cuuppp.apapon saya tetap tetertarik + tersukeee laa kat  Lee min ho nih..grrrr selalu saya susah nak suka orangg.*adoiyaiii.dah tuh ensem==mesti ko suka miera oii.'haha..

->tengok ja Lee Min Ho niee waaa.rasa berbunga hati saya nih.Wahahaha~~ *gelak bahagieeeela  konon..^-^huh!apa ada yang xsuka?okay silalah muntah!hehe.alaaa saya over sikit ja.tak suka?maaf yea,ehh antara korang pon mesti ada minat kat dia kan.kan?haish sama lahhh.;)


                                            Huh,rambut niesaya sukeee. baru styleeee!^-^/'
5 sebab saya suke dia:


1)Paras rupa yang kacak+Menawan: yaa xnafii kan dia memang ensem,..>,< tipu la kalau kata tak dea yang minat dia.fan dia pon ramaii gila kot termasuk saya nih.alohaiii :')


2)Kening : grrrr.saya sukeee tengok kening mata dia,cuba korang perhati betoi-betoiiii.ntah kenapa saya rasa ada daya tarikan disitu.muehehe....


3)Hidung mancung :tengokk tuh  hidung dia??wauuuu mancung okayyy... iloikeee^-^


4)Tinggi: yeahh,laki kalau tinggi selalunya nampak smart lebih-lebih lagi kalau dah ada paras rupa yang kacak...opsss!! yang pendek pon macho gak tauu.hee.xmau terasa kay,orang dulu-dulu kata sape kahwen ngan laki pendek murah rezeki .wuuuu.


5)Stylo:okay kalau korang perasan Lee Min Ho nih memang stylo orangnya...biasa lah artis kan...:) lagi pon dia pernah jadi modal sebelum nih  dan mesti lah pandai dress up smart2 ...hee saya suka orang yang pandaiii dress up.tapii jangan over sangat la,bersesuai dengan tempat dan keadaan lah kan :) 




khusyuknya dia bacee buku?
okay lah bila dah tengok bro ensem baca buku,tetiba semangat nak study==.okayy tipu.masa saya dengan blog sudah tamat sebenarnya.besok sambung stdy da ngantuk sangat nieee;P muehehe.k lah boiii si kacak,si cantek sekalian.wassalam  :)


24 comments:

Emilia Emira said...

dia sangat kacakkkkkkkk!!!! [melt]

HUDAJMAL said...

huaaa !
tak suke. bhahahaha

c'axoera said...

hahhaah ni entry lepas geram ke apa ni hahahhah

♛RaRa♛ said...

Emiia Emira:yeahhhhhhh.100 % setujuuuuuuuu .muehehe ^-^

HUDAJMAL:haippp muntah byak2 klau xsuka.hihi ;p

c'axoera :wuuu akk cun nie dasyatt ar,macam tauuu jeeee...>,< ada deria yang hebat lahhh..hihi^-^

Fujiwara said...

waaaa...shumel nyee <3

♛RaRa♛ said...

@Fujiwara:hee.kan kan!!^-^ yeahh saya pon sukeeeee...^^^

♥ Al-Haura' Maqsurah ♥ said...

jejaka malaysia tak sekacak ini.

tapi yg lebih kacak ramai.
huhu ;p

♛RaRa♛ said...

@♥ Al-Haura' Maqsurah ♥ :yupp. betoi.betoi ^-^ ahak!mcm lagu alif satar plak awak nie.hihi okay!lelaki malaysia pon ad gak yg kacak..xkan korea jeh kan??=='wuu bangga laki mlysia kang^^

bahiyahathzaha said...

lee min hoo ensem sngt . hee :)

♛RaRa♛ said...

@ bahiyahathzaha:yeahhhh !!sukaaa awak lah...haha saya pon setujuuuuuu^-^

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak . comel tu :)

L said...

aku pun kacak jugak.. hahha. anyway.. salam maal hijrah..=)


jom bacer jup..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

♛RaRa♛ said...

@:ini belog saya :woahh!alomakkk!awak pon kata comel^^hihi yeahhh!! cupp nak cakap Choi Minho pon shomey jugak,tapii lupa nak masukkan dia sekali ^^

♛RaRa♛ said...

@ L:haha amboihhhh...nak jugak.yea.yea awak kacakkk...^^'okay salam maal hijrah jugak awak ^-^

hihi okayyy saya akn myinggah mbace n komen disanaa :)

wada Ahmad said...

rara...ni my bf...hncem kn...sile jelez.huhuhu

♛RaRa♛ said...

@Wada:arghhh itu semua dusta,tidak akan sekali-kali kupercaya
>,<...jles?Huwaaa baiklah jeles berganda plus++++ hihi ^-^

wada Ahmad said...

trust me..btol...jgn ngis plk coz kcewe...hahah
yup kene jeles blipat plus++++ kali gnda ^^V

♛RaRa♛ said...

amboihh ..xmauuuu lah xbaek la nak jeles2 nih...^-^ hihi

nik nurhidayah said...

kite suka min hoo gk..<3 min ho oppa

L said...

silap link smlm... hehhe

jom baca kejap..=)

http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/pandai-sangat-dah-kan.html

L said...

silap link smlm... hehhe

jom baca kejap..=)

http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/pandai-sangat-dah-kan.html

Daddylicious said...

hehe semua org suka yg kacak2...:)

♛RaRa♛ said...

@nik nurhidayah :ahak!tuh dia peminat dia jugak.oyeahhh kita geng^-^hihi

@L:haishh plak da?hihi okay sat g kita singgah n komen sane yea :)

@Daddylicious s:hihi mestilah!^-^ tapi kan 'tak semua orang yg rupa paras yg kacak memiliki perangai,hati yang 'kacak' kan...:)
so,'xsemua orang suka pada yang kacak...^-^hihi paham x?^-^

AmusingOcean said...

visit http://www.allinsurance4life.com