m

videokeman mp3

Monday, 17 October 2011

MooD:saya sedih bila tengok video nieee...






First sekali.seyes saya sangat sedih tgok video nih seyes touching!T^T ..hurm.awak,awak yang ada IBUBAPA+KELUARGA  lagi. TOLONGLAH HARGAI MEREKA yea..(pesanan nie untuk saya juga)
p/s:sayang lah ibu bapa kita tak kira apa jua pon..sebab tanpa mereka siapalah kita semua  hari nie :')




video korea nie dah lama tengok since 2009 lagi ...tapii saya tetap nak masuk entry nie sebab SAYA SUKA..walaupon saya tak jiwang mana...tapi saya layan cerita cam ginieee..wuuuuu saya toucing bila tengok video nieee.rasa nak ngiss lagi..huwaaaaaaa.*opsss coverrr!tisu please...... >,<






Yang nieee saya tengok ngan adek.sumpah saya rasa sedihhh sangattttt terutama bila dia cakap Asri rindukan mak Asri ... klo x ado mak, Asri x ada dlm dunia ni "...dan adek saya jugeee turut nangis T^T...saya tak tahu apa salah dia kat family dia.dan saya memang xmasuk campur bab tuh..(hehe mng lah saya bukan family dia-,-adoii saya niee,)ok sambunggg.Tapii bila saya tengok berita tentang family dia simbah asid kat dia...saya rasa sangat kejam dan tidak keperikemanusiaan...rasa kesian sangat kat dia menusuk-nusuk di kalbu plak...yea  lah cuba korang bayangkan kita kat tempat dia,mesti sedihkan....
>,< saya harap dia(asri)dapat hidup dengan baik n smoga dia kuat semangat meneruskan hari-harinya....jom doa untuk dia sekali awak semua...:)





okayy, video nie terbaru saya tambah 10.48 pm,saya terjumpa kat satu blog .dan ini sangat menguriskan hati saya :'(..ada 18 orang kat situ, tapi mereka tidak prihatin. ! dan memang xguna punya manusia tersebut,boleh ja diorang wat endah kat bdak kcik tuh,.lori tuh..sungguh xguna!!!bencinyaaa.knapa lah hati mereka ditutup  sedemikian.?xdea kasihan+perasaan langsung !!!.saya rasa emosi saya membuak-buak dan semakin kemuncak(maaf xstabil)..sebab saya tidak menyangka antara 18 orang manusia disitu,salah sorang pon tak care?sampai hati diorang!saya harap rakyat malaysia xmacam diorang nieee  .aminnnn,mudah-mudahan dijauhkan~>,<




okayyyy saya nak tambahh satu lagiiiiiiii Tapi tak dea kaitan pon dengan video iaitu-> NOVEL PALING SEDIH PERNAH BUAT AIR MATA SAYA MELELEH-LELEH (fuyooooooooh)hihi..seyes tak tipuu.pada korang yang nak suggest novel best,best gi tau lah saya..dah lama tak baca novel..rinduuu plak  :')

26 comments:

huDajAMAluDdiN said...

eii, tak malu suke nangis ye ? aloloo. haha. eh, best ek novel tu ? ecehh. hehe

mr tapah said...

the first vid tu mmg sedih.. so respect and love our parents with the fullest heart..

syafiqakarim said...

terharu tgk yg first.

♛RaRa♛ said...

huda:saya ikuttt mood :P sekali segala saya kena nangis*air mata saya mahal tau..mehehe.ehhh besttttt awak novel tuh BELI&ACA...saya pastiii awak akan nangisss T^T wuuuu..alamakk tertouchingg hihik.




Mr.tapah:kannnn..saya pon tersentuhhh..yeahhh 100% agree..:D

huDajAMAluDdiN said...

dah ade da kat umah. tapi novel tu asyik2 jeling kat saye je sbb saye xmau kwn die. haha

♛RaRa♛ said...

syafiqa:saya pon T^T huuuuu

huda:haha ngade nihhh..kerr awakk nangiss jugakk :P werkkk~mau ngaku leww tuwwwwww :P

huDajAMAluDdiN said...

mne ade nangis . kte tak mcm org tu laa ! wekk :P haha

♛RaRa♛ said...

haha.okayyy werkk balikk kat dia WERKKK!!!tipuu niee.ntah2 awak nangis lagi lebihh sampai jadi baby panda..=.='hihi :P

Izz said...

sumpah novel tu sedey kotttt

chiqubie said...

xjemu bc novel 2 bnyk kali..
besh

♛RaRa♛ said...

IZZ & Chiqubie :okay kita genggg!!:D
saya pon sama rasa macam awak berdua..>,< novel tuhh sedey + betoi,betoi xjemu dibaca ~

apek poyo said...

yg budak kena gilis tu mmg sedey gila..
smlm berita den tgk..hadui la
mcm kucing kena langgar je...sapo pun tak peduli

♛RaRa♛ said...

apek poyo:kan...:( pada saya semua yg buat xtau tuh tak layak bergelar MANUSIA...!rasanya haiwan pon ada perasaan ..kalau xcaya bukak nie youtube,search---->Kucing Kejutkan Kawannya..Tapi....

EmpayarUtama said...

Video iklan tu aku pun ada share sebelum raya, sedey gak huhu

♛RaRa♛ said...

yer kerr,saya ketinggalan lah nie.hee btway mmng sedey sgt >,<

JaLi AshBurn said...

(T~T) ayah yang hebat, . . . walau die tahu dia tak cukup kekuatan, dia tetap cuba yang terbaik sehingga ke batasan kemampuan dirinye sendiri, . . . . . . . manusia boleh jadi makhluk yang sangat baik, malah boleh jadi makhluk yang sangat2 kejam, . . itulah manusia iaitu kite, . . . semoga yg bagus dicontohi yg buruk dijauhi . . .

♛RaRa♛ said...

betoii tuh. terima kasih yea jali atas komen yang diberi,saya sangat hargai :D
n insyallah amin.amin..^^

dyanared said...

tgk video kiss tu beberapa thn dulu.nangis beb.tanya pakwe dia sanggup tak buat mcm tu.dia ckp 'itu dlm movie ja'.potong stim btul

CintaKhadijah said...

my feveret novel. siyesly sedih sngt baca novel tu.. huhu..

♛RaRa♛ said...

@dyanared:hahaha.kelakar la awak nie.mmng potong stim betoii pakwe awak,ingatkan boleh lah harap cam video tuh lah kan.sweet..hihi sabar jeh lah ~ :D

@CintaKhadijah:SAME!my fav too.kan kan..sampaikan air mata saya xhenti-henti berderai..(T^T)

Lieyana Ahmad said...

oh im crying. sedih3. . :(

♛RaRa♛ said...

@Lieyana :saya pon..tengok byk kali pon video nih still nak nangis+++, T^T)

ummie-shoppe said...

sedih tengok video asri tu.. moga Allah sentiasa berpihak pada dia.. dunia skrg kdg2 krn hrta manusia hilang pertimbgan.. ya Allah selamatkan Asri...

♛RaRa♛ said...

ummie:saya pon turut simpati dan sedih..yup,setuju dengan kata-kata ummie tuh.hurm.inilah kenyataan dunia pd zaman sekarang..semakin byk kezalim dan kurang ptimbangan antara satu sama lain.>,aminn.. moga2 allah berikan terbaik buat asri...

Fazri said...

hihi taQ tega aku melihatnya.. bagus bgt Posting'nya.

♛RaRa♛ said...

Fazri:ya,same sehh...sedeyh bangat tapi aku udah lanjur nonton di tv..anyway terima kasih ya.sudi membaca dan komennya disini ^-^