m

videokeman mp3

Friday, 28 October 2011

Ini Bisikan untuk semua ^-^ hihi

Ehem-ehem,sebelum lappy rara diambil oleh abang rara tuh-.-'(yea.untuk sementara waktu sampai abis exam.)

 ->okay saya  nak ucapkan TERIMA KASEH KAT SEMUA,yang SUDI KUNJUNG BLOG saya yang xseberapa nie..sob,sob..(memang kenyataan sebegitu)T^T dan yang SUDI KOMEN saya  dan paling best yang sudi FOLLOW rara^-^ seyes rasa happy sangat ramai GENG kat sini(xler byk sgt :P)..macam-macam ilmu n info yang saya dapat(amboihh ayat,skema kan.??muehehe)lantak sambung ajer..HAHA dan yang paling seronok STALKER BLOG orang...wahh kemain ayat  STALKER gituh!  :P HAHAHA anywayy saya xlupa jugak SONOK dapat berkenalan ngan kamu semua,YANG SPORTING,SEMPOI,PERAMAH lagii.bestt lah...^-^

->okay acctlySaya nak tunjuk muka bertuah FOLLOWER YANG KE-100 saya nie iaitu
adek Amni izyan(wewittt kat adek manis nie^-^!apalagi,wewitttttttttt!!!~)HAHAHA



                               TUH DIA!(lepas minx kebenaran nk pic adek nie,cepat2 rara wat entry nie^-^)

                                      '   anyway adek nie memang peramah+manis+ceria+comei gituh'





haha dia FOLLOWER-100 ..hihik.apa lah sangat seratus tuh kan!?..>,<tapi pada saya sangat bermakna
 ^-^...heppi kot...!yea lah.dalam masa sebulan daripada 2 orang follower terus ke-seratus memang  happy gila kot..T^T huhu seyes terharunya..!Eh.. kepada kawan yang  lain pon sama jugak...>,< tenkiuuuuuuu bnyk2 tau,(kemainn--')haha.ehh dikesempatan ini saya nak cakap sape yang nak saya  follow jangan lupa tiggal link kat chatbox atau bawah niee ya(bagi link jgn silap taip yea)..ti katasaya sombong plak xnak follow balik..x,tak...saya pasti follow balik insyallah klau xterlepas pandang(oppss.. sorry klau entry nie nampak bajett,saya cuma terlalu gumbira jaaaa ^-^)biasa lah baru nak happy ngan blog(masih baru gituh),exam nak dekat boleh lagi lepak-lepak kat sini..ish2 okay lah...

-.jap,jap,jap lupa salah satu yg wat follower /geng rara jadi ramai nie adalah disebabkan:




p/s:xrugi rara join nie^-^



Ehhsaya juga akan rindu SHOUTMIX CHAT,hee sebab kat situ lah antara sebab saya ada kawan yang datang tegur+mula jadi kawan..tenkiuu yea :)) saya SANGAT hargai


--->..okay lah saya nak minx diri,maaf yea kalau ada wat salah n silap,terkasar bahasa ker,rasa menyampah kat saya ker,??*mana tau??apa2 jeh lah..janji kita o-o okay!...akhir kata:Assalammualaikum~ ^-^
 

22 comments:

Amni Izyan said...

Haha. saya terjerumus dalam kancah dunia blogging rara. haha

FarhaNezam said...

thanks for following me too RaRa.. ^^

♥ MS ♥ said...

:)

Ungu Violet said...

tahniah2..dh ramai peminat..:)

JaLi AshBurn said...

wau, . . . . . 100, tahniah . . . jali baru 31 je, . . . nak ikut jugak la segmen tambah fllower bersama haris kaito tu, . . .
boleh tak macam ni >>>>> :) atau :D

Rara. said...

ucapan last tu, macam hari raya plak. keh keh keh

Alya said...

walawehh..peminat ade 100..kemain dia..:P

♛RaRa♛ said...

@amni:wewittt!!hehe tenkiu tau wat entry untuk akk seyes terharuuu!! T^T tapi xtau knapa bila akk komen(byk kali kot xbleh???)tpi bila adek akk komen blh plak....=.='knapa yeaa.?hee
->eh Tapi kan adek…. Yang adek ckp comei,nakal,periang,manis,cantek tuh tipuu bohong+belaka kay..~ ..sebab itu semua nya ada kat adekkk ^-^*dush,dush,dush bagi balikk.muehehe


@farhaNezam:same-sasame.salam perkenalan yea...^-^

@MS:kasi smiley comeii kat awak..nahhh--> ~^-^/

@unggu:HIHI bukan pminat tapi geng kacak+lawa..awak jugaaa tercalon^-^ tenkiu ya...

@Jali:hehe tapi contest tuh da lepas la,tapi try jeh lah..eh.insyallah next mybe awak lagi byak..mana tau kan...lbih dri saya.hihi awak kena macam nih :DD' wauu baru manisss

@RaRa:hey gengg!muehehe saya kan baru abis sambut raya deeparaya :> ucapan kena begitu lahh muehehe

@alya:yeahh tenkiuuu yea dek oii.sebab kasi kakakmu on9 kjap.MUEHAHA terbaikkk lah(ingat rahsia)..!^-^

p/s:gtg bye semua.abg pegi tengok bola.kang balik kantoii plakk..==' ok tenkiuu ya yg komen tuhh ^-^

NasZ said...

wah..tahniah2. hehehe.

Amni Izyan said...

dah takde rezeki nak komen . Takpelah,lupakan ! DushDush ! bUkBaK Bik ! Amek balek . heee:)

Selendang Merah said...

wah2 dh makin bertambah yew...meh SM nak jadi salah seorang dari mereka..

♛RaRa♛ said...

@Nasz:same2 hihi ^-^

@Amni:opsss*mengelak selaju-lajunya'Dush!Dush!dashhhhh--->alamak termasuk tong sampah pulak..muehehehe ^-^

@Selendang Merah:Oyeahhh,wahh ada geng baruu.hihi tapi xseramai awak lah.anyway thanks sudi jadi geng' saya kat sini.hihi^-^/'

hyz said...

tahniah dah 100 follower... semoga meningkat lg lg dan lagi.. hehe

♛RaRa♛ said...

@hyz:waa fuhh Amin,amin...~hihi tq bro ;) insyallahh klau ada rezeki :))

ch000tz axoera said...

lupa dah akak no yang keberapa eyh shomey heheh

aleen aiden said...

congratulations!slamat berblogging okeh. ;P

MyKhalish said...

heheh...sy dtg nih.. slmt blogging k..

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

tahniah ye dear :)

iedchan said...

hehe sy da follow u..tambah lgk pengikut u..hehe

♛RaRa♛ said...

@choozt axore:ehh sis gorgeous
^-^/'hihi akk no??opss tapii kira orng bertuah,sbb follow rara awal jugak...nah kasiikat sis-> ♥♥♥♥♥♥♥

@aleen:tenkiu yea...salam knai ^-^

@mykhalish:ehh samat dtng,tenkiu2.salam knai jgak ^-^

@ini belog saya:terima kasehhh yea^-^

@iedan:yihaaa.*Ewah,tq saya pon follow awak jugak..k.daa jadi geng!^-^

Alya said...

lalalala

♛RaRa♛ said...

@alya:apalagii cik adek-.-'