m

videokeman mp3

Thursday, 27 October 2011

Saya Kena Tag ^-^

okayy disebabkan kena tag ngan adek musyuk nie-->Huda<--saya  kena gak lah buat...hihik ti majuk plak*huh lupa lak.adek huda nie comei+periang orangnya...(mestii kembang idung diaa,muehehehe)


ok.the rules is :
1.u must post this rules
2.each person must post 11 things about themselves in their journal
3.answer the question the tagger set for you in their post.and create 11 question for the people you tagged to answer.
4.choose 11 people to tag and link them to the post.
5.go to their page and tell them you have tagged them.
6.no tag backs
7.no stuff in the tagging section about 'you are tagged if you're reading this' you legimately a.k.a
really , trust, with all honesty have to tag 11 people.



alohai,memula' 11 Things About Me'baiklah meh cter sikittt.hihi


1)saya xsuka kuar rumah(rumahku syurgaku okay!)*ewahh bajett ja ayat=='
2)kalau makan burger saya xsuka ayam mesti nak daging,kalau xdea daging saya lebih rela tak beli atau cari kedai lain(cerewett kan??ntah knapa.saya xbper suka ayam)
3)Alah kepada makanan laut(tapi makan jugakkk)bila makan..uhh mula lah gatai sana-sini  uhh sudah nasib badan,degil lagi-,-
4)Xreti makan sushi King...rasa nak muntah,mybe lidah orang kampung katakan..hihihi.teringat makan kat kedai sushi king ,muka kelat ja makan ,amik kemain banyak.errr wat malu jerr+membazir.=.= *terimbas kenangan lalu
5)xsuka" laki bajett"(alahai poyo+berlagak gituh lah maksud rara.), menyampah plak.-,-
6)saya xpernah couple DAN  mungkin sampai bila-bila pon(woahhhhh,kenyataan..HAHA joke.jodoh ditangan tuhan okay) ;) 
7)saya xboleh tengok orang nanges nanti saya plak yg turut menangess T^T.(okay saya sensitif!+mudah terjangkit)
8)kecik2 dulu saya layan WWF +BOLA al-maklum abg ramai.sayapon  join sekaki jugak.siap amik  karpet mak yang bulat tuh wat gelanggang.pastu gusti ngan adek(HAHA.memang xboleh lupa,saya macam laki,lasak kot)^^

9)Saya benci LIPAS=='weeeeee xsuka.geli...~~~
10)saya telah jatuh hati kat pelakon korea yang bernama"Lee MIn HO'kacak kott dia (hahahhaha,gedik betoii lah kan.adoiiai pompuan gituh~)
11)layan novel+lagu jiwang..tapi xbermaksud saya nih jiwang+gedik okay....


Question from HUDA:
1.dapat no brape mase darjah satu dulu ?
xingattt.=='seyes....
2.kalau dating sape yng akan mgeluarkn blnje ?
opsssss.xpernah dating...so kuar blanja sendiri sdah la..^-^
3. tabiat yng paling buruk ?
suka.tgk cermin.pastu mula berangan+merewang jauh2..(fikir masa depan lah konon):P
4.kalau jumpe artis yng korg suke, pertma nk buat ape?

sruh dia masuk islam kahwen ngan saya*Mr.Lee Min HO(berangannnn lebih,tangan didada pandang keatas muehehe)
5. suke hagemaru atau shin chan?
better hagemaru,sebab dia botak dan sgt jimat"HAHAHA tomei tau dia.. :P
6.suke lagu ape ?kenape ?

banyak sgt lagu yg saya suke.tapi lagu yang wat saya mula insaf +suka 'sesungguhnya"by unggu
7. perkara yng paling manis ?

makan gula2...muehehe.zaman kanak2 lah yangpling manis.yup pasti+rindu gila beb...>,<
8. perkara yng paling pahit?

seyes xtipu,pernah jatuh kete,hampir2 kena gilis tayar,tapi alhamdulilah selamat.cuma luka kcil kat kaki.masa jatuh tuh semua ada kat tmpat kjadian sentap n terkejut sebab rara bleh kjar balik nak naik kete..umur 5 tahun kot.
9.suke ckp ngn mak atau ayah ?

mak.sebab saya manja lebih ngan mak.yeahh anak mak...:PP
10.jenama phone yng korang pakai ?

nokia N81 sudah 4 tahun beb,xpernah tukar... :))
11.perkara yng paling penting ialah?


yang nie banyak sangat?++++++




Question from me??
opsssss malas nak tag=='saya buzy sangat nak exam dah...xdea masa nak tag orang.. :( 
okay maaf yea kepada yang tag saya.but saya xsempat membalas.>,<
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                                            EXAM YANG SEMAKIN DEKAT



OKAY BERMULA 29.10.2011----14.12.2011 saya mybe xkan update status blog(bajet macam'selalu update,haha :P)....(tinggal 24 hari ja saya nak exam)okay.exam semakin dekat.takutt jugak la kan,ohyea.lupa nak bagi tau korang


->.saya NUR AMIRA a.k.a Rara adalah pelajar yang bakal amik STPM.(exam nie sangat penting buat saya)hurm tolong doakan saya yea.... ^-^ saya harap dapat pointer yang best2 amin...okay ASSALAMMUALAIKUM :)
-entry nie 2 in 1,senang saya wat sebab entry no 2 nie terlalu ringkas:)




31 comments:

sis92 said...

good luck dear :)

♛RaRa♛ said...

sis92:awak.tenkiu yea,saya doakan kejayaan wat awak jugak :))

JaLi AshBurn said...

WWF ? wah ganasnye kau, . . . . aku dengan adik2 aku pun tak ganas macam tu, lawaknye, bergusti dengan adik, . . . hahaha :D

gud luck for the STPM, . . . hope everything flow smoothly, insya-Allah.

♛RaRa♛ said...

@jali :Hehe,itu mase kecik2 ,xdea perasaan,pastu pengaruh abang kuat,kakak ada sorang je pon itu pon rocker haha..
>,< dah besar panjang nie dah xtengok la..insaf.muehehe

->Amin,insyallah.Terima kaseh sudi wish miera .saya pon doakan kejayaan hidup jali,^-^

syafiqakarim said...

kena tag juga.tp malas lah nak buat.haha

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

gudluck ye for stpm . all the best :)

ch000tz axoera said...

blajar rajin2 okay, nnti jumpa akak aku banje makan2 :D xoxo

ch000tz axoera said...

jup2 tak puas hati sket ni.....sheshomey mcm ni tak pernah dating hehhhhe.....cuba utk caya tapi takleh nak caya lah rara heheeh

♛RaRa♛ said...

@syafiqakarim:hehe saya pon ikutkan malas,tapi ti ade dak tuh majuk plak :P

@ini belog saya:gracias!^^okay saya doakan awak gak semoga awak berjaya+cun selalu :)

@chootz axoera:okayyy.pasti kakak cun.oyeahh.akan dituntut bila jumpa nanti.haha

-ehh.. seyes xpernah dating,sekali pon xpernah.geli laah~~HAHA.^^lain lah akak cun+hot nie mesti ramai peminat kan...:))

ch000tz axoera said...

hrrmm still xcaya hhahahaha

♛RaRa♛ said...

@choootz:aisehhh macam mana nak g cayeee nie.>,<
adoi.terpulang lah kakak cun nih nak caya ker idak.hahaha yg pastii saya sdah nyatakan kebenaran ^^

syasyajohan said...

main jugak.HAHA.good luck

♛RaRa♛ said...

@syasya:hehe best gak kan ^_^ okay tenkiu awak.saya doakan awak juga :))

wahida said...

dear...gud luck...mesti boleh buat punya...
bykkan berdoa jugak yer..


salam kenal..terus follow sini...

♛RaRa♛ said...

@wahida:thanks awak...insyallah ^^yup doa itu pasti diperbanyakkan :))

-salam kenal jugak.saya pon cepat2 masuk blog awak tekan button follow.yeahh da jadi geng^^

huDajAMAluDdiN said...

hamboi. haha. kite tak pkse la akk nk jwb ke tak. hikhik. btw. thnks ! n gud luck akak ! bljar rajin rajin nnt mesti lee min ho suke ! hehe.

Alya said...

minat hagemaru??awww..same kiteww..haha

♛RaRa♛ said...

@huda:Bhahaha okay same2 dek..oyeahhh !mesti lah.^^adek pon blajar rajin tauuu...nanti the King adek mesti lagi tambahh sayang..awww Muehehe :>

@alya:kamu memangg Suka sgt JIMAT,sesuai benor lerr tuh.hakhakhak :P

JaLi AshBurn said...

percaya je, . . . sebab orang2 dikeliling jali pun ade yg comel2 dan cun, lelaki pompuan jugak, tak pernah dating, . . . . dan kategori ini ialah kategori teruna dan dara Melayu sejati, chewahh hehehe :P . . . diorang tak pernah couple, dating, dan cintan cintun, baik sekolah rendah menengah atau pun kat universiti mcm sekarang ni, diorang jenis-jenis yg macam aku kot, forever single lone adventurer, . . . . yg pastinye spesies2 macam ni semakin susah untuk dijumpai sekarang, . . . maknanye jenis orang macam ni spesies yg dilindungi la kan ? hahaha :D . . . . peace :P

♛RaRa♛ said...

@jali:waoahh.ayat kemainn yea...kategori teruna dan dara melayu sejati gituh!^-^HAHA maknanya kita geng ar nie.ok.seppppp lah! ^-^/' hihi
->yeah!forever single lone advanture*itu bestttt....eh.eh ada plak ayat 'spesis,haha.walawehh mcm2 la jali nie.(kelakar)dilindungi?.yup insyallah ... :))

Amni Izyan said...

Yahh dia stpm ! Alahai, kuatnye die on. Study okey ! haha. BTW goodluck kak tomey. :)

♛RaRa♛ said...

HAHa opss,opss. kantoiiii lah.!>,< HAHA,hari nie last day on9.pastu esk dan sampai abis STPM baru on9 balik^-^ abg sdah bising--'yeah tenkiu yea adek manisss...akk doa kjayaan adek jugak+happy selalu :))

CintaKhadijah said...

gudluck yaw...^__^

♛RaRa♛ said...

@cintakhadijah:awak terima kaseh..awak pon..saya doakan murah rezeki+ceria selalu ^-^ amin2...

sue stewart said...

gudluck ye..do the best..n bley smbung ijazah!

♛RaRa♛ said...

@sue:tima kasih bebanyak yea awak.insyallah saya pon harap bgitu>,< anyway saya doakan awak lawa+bberjaya jugak...^-^

Amni Izyan said...

Bagus-2 , tak yah on9 ! Study study ! akan merinduimu nenek :(

el-nur vivi said...

gud luck for stpm dear

♛RaRa♛ said...

@Amni:haha amboih cam halau pulak hihi..okay opah,nenek pasti merindui opahh.T^T sob,sobs.....

@el-nur:thanks yea awak..saya doakan awak jelita selalu wewitt! hihi ^-^

hyz said...

tang beger kita sama. suke mkn daging...

♛RaRa♛ said...

@hyz:woahhh geng lah nie^-^ oyeah!hidup daging!!*opss.tetiba ja kan..haha apapon mmng suke daging ^-^/'